Greta Koçi kësaj radhe ka zgjedhur që të na tregojë sa e bukur duket nga prapa

Këngëtarja shqiptare, e cila në karrierën e saj ka një numër të madh të hiteve, njihet për format e saj sidomos të gjoksit të cilin thotë se e ka natyral dhe jo të bërë.

Por, kësaj radhe Greta ka vendosur që të na çmend me një aset tjetër të saj seksi.

Janë këto të pasmet e saja.

Greta ka dal në një shëtitje në natyrë dhe nga aty me ca tuta ngjyrë të kuqe ka treguar të pasmet që duket se janë edhe ato një anë seksi e këngëtares.