Tre pompa të benzinës sot në mëngjes janë grabitur në rajonin e Shkupit. Edhe në tre raste dy persona të maskuar me kanosje me pistoletë nga të punësuarit kanë marrë tani për tani një shumë të pacaktuar të parave, njoftuan nga MPB.

“Sot në mëngjes në periudhën prej 04:05 deri në 04:15 në Shkup në pompat e benzinës në “Super oil të rrugës “Pero Nakov” pn, në Makpetrol në rrugën “Metodija Andonov Çento” pn dhe në pompën e benzinës Aiva Oil e locuar para fshatit Haraçinë u krye një grabitje, citohet në njoftim.

Policia merr masa për ndriçimi e rasteve dhe gjetjen e autorëve.