Është mjek është goditur mesditën e sotme në Shkodër. Bëhet fjalë për mjekun kirurg B. G., i cili është goditur në oborrin e spitalit rajonal të qytetit verior.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur pak më parë dhe është raportuar nga mediat lokale. Nga informacionet paraprake, dyshohet që ngjarja të ketë ndodhur për shkak të detyrës.