Deputeti dhe nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zekiri në rrjetin e tij social të fb ka njoftuar se Seanca e Parlamentit do të vazhdojë në ora 1 pas mesnate.

Seanca e Parlamentit vazhdon në ora 1 pas mesnate. Do të punojmë nëse ka nevojë jo 24 orë apo 24 ditë e javë por edhe 24 muaj pa ndërprejre vetëm se një gjë duhet ta kenë të qartë kriminelët nuk do të shpëtojnë do të japin të gjithë llogari për krimet që kanë bërë në 10 vitet e fundit!!!#DoTeJepniLlogari” , shkruan Muhamed Zekiri./TetovaSot/