Një 79-vjeçare nga Belgjika është ndaluar nga policia për shkak të shpejtësisë me veturën e saj Porsche Boxster GTS, që po voziste238km/h.

Kur zonja e vjetër u ndalu nga policia dhe u gjobitë me 4 mijë euro,

ajo çka i habiti policët belgë ishte arsyeja që 79-vjeçarja ua tha për shpejtësinë, “Nuk e kisha vënë re që po ecja aq shpejt”, shprehet ajo.

Për shkak të thyrjes së rregullave, duke vozitur ekstremisht shpejt ku nuk duhet, asaj iu mor leja e vozitjes për tre muaj.