Kohë vere,  periudhë vape dhe e papërballueshme për disa. Personalitetet të ndryshme shkojnë në vendet ku janë më afër plazhes e disa shtegtojnë edhe me qindra e mijëra kilometra. Gjyqtarja e mirënjohur e futbollit, Besa Lleshi, e bukur apo tërheqëse, e ka një fat të mirë. Është e qytetit të Strugës dhe nuk e ka larg edhe liqenin, kështu që shkon aty e freskohet.

Ajo shihet në foto duke u flladitur deri në pikën e fundit. “PO pushoj e po freskohem, po bëhem gati për edicionin e ri futboll”, thotë Lleshi për gazetën kombëtare