Gjyla dhe Sheqa janë dy personazhe shumë të dashura për publikun

Aktorët Mensur Safqiu e Osman Azemi po vazhdojnë punën për të sjellë episoda të reja të serialit “Egjeli”.

Së fundmi në Instagram Osmani ka publikuar një fotografi në të cilën ka shkruar se “Gjyla me Sheqen i harrojne telashet”.

Mbetet të shihet se çfarë po përgatisin artistët në episodin e ri për adhuruesit e tyre.