Gjykata e Apelit sot ka vendosur paraburgim per Goran Grujevskiin, Toni Jakimovski dhe Nikolla Boshkovski. Qe të tre ish të punësuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe te dyshuar ne rastet “Target” dhe “Fortesa”.