Në Gjykatën e Apelit sot pritet qëtë zhvillohen pesë seanca të njëpasnjëshme në të cilat do të shqyrtohen ankesat e të pandehurve dhe ankesat e PSP-së për masat e shqiptuara nga Gjykatën Penale për rastet e akuzimeve nga ana e ekipit Katica Janeva.

Gjatë fundjavës, Gjykata e Apelit la në fuqi vendimin për të revokuar pasaportën e gazetares, Ivona Talevska, e akuzuar për evazion fiskal dhe të pandehurve nga “alfat” e MPB, të akuzuar në rastin “Tortura”, për burgosjen e Lube Boshkovskit.

Pa pasaporta kanë mbetur: Ivica Antevski Puki, Novica Stankovski, Jovan Bocevski dhe Petar Milloshoski setpse vendimi i Apelit është i prepë dhe vendimtarë.