Gjiko dhe Nora Istrefi kanë publikuar bashkëpunimin e tyre më të fundit, e cila titullohet “Gabime”.

Tekstin e kësaj kënge e ka shkruar vetë Gjiko ndërsa realizimi i i saj është bërë nga RedBox,.

Kujtojmë që ditë më parë, Nora solli bashkëpunimin me bashkëshortin e saj Robert Berisha, “Ska Inatë”, që për katër ditë ka arritur mbi 1.6 milion shikime në YouTube.

Ndërkohë, edhe kënga e mëparshme e Gjikos ka qenë bashkëpunim me Skerdin. “Faje” që është publikuar në fillim të muajit qershor, numëron afro 5.8 milionë shikime deri më tani në YouTube.