Nëse deri para pak kohësh, fansat gërmonin në detaje për të kuptuar se Gjiko dhe Elita janë bashkë e frekuentojnë të njejtat vende, çifti më në fund e ka ‘lëshuar’ dorën. Duke mos u kursyer në ndarjen e përditshmërisë së tyre me fansat, nga drekat e darkat e deri tek pushimet, postimet e fundit na sjellin Gjikon dhe Elitën nga… shtrati!

Reperi ka postuar një seri videosh në InstaStory para gjumit me të dashurën ku mes tjerash tallet me të folurën femërore por subjekt ka edhe vetën. Në një moment, ai i thotë të dashurës t’i prekë okët articiale duke ironizuar në këtë formë me raportimet për mbjellje të okëve nga ana e reperit të cilin deri vonë e kemi parë vetëm me kapele. Ndiqni kolazhin e videove më poshtë për detaje. /Prive