Çdokush flet për gjërat që duhet t’i bëni në muaj mjalti – ku duhet të shkoni dhe ku duhet të qëndroni – por a keni menduar rreth gjërave që nuk duhet t’i praktikoni gjatë kësaj periudhe pushimi?

Në vazhdim gjeni të listuara disa nga gjërat që nuk duhet t’i bëni.

Mos prisni deri sa të shkoni atje për të bërë planet.

Mos qëndroni në të njëjtin hotel.

Mos bleni mjete higjienike në resotin ku ju gjendeni.