Rrjetet sociale kanë marrë një zhvillim të madh dhe ndikim të jashtëzakonshëm në jetën e njerëzve.

Një ditë një vajzë, identiteti i të cilës nuk bëhet i ditur, hyri në laptopin e nënës së vet dhe e gjeti të hapur llogarinë e saj në Facebook.

Por ajo zbuloi se nëna e saj kishte disa lidhje njëkohësisht me meshkuj të ndryshëm.

Fotot nudo e bënë atë që të shokohet dhe të mos ta njihte më nënën e saj, me këtë vendosi të heqë dorë totalisht nga ajo.

Nëna e saj nuk e donte më veten, pas kësaj që i kishte ndodhur ndërsa në Facebook shkruante se “nuk di më se çfarë të bëj e as ku të shkoj”.