Reperi Getoar Selimi duket se ka patur një 35-vjetor për tu mos harruar.

Në festën e organizuar për nder të tij në të cilën ishin mbledhur të gjithë pjesëtarët e grupit “Babastars” një surprizë e ka gëzuar më tepër reperin dhe është pikërisht ardhja e partneres së tij, moderatoren Marina Vjollca.

Ajo erdhi në mënyrë të beftë në festë së bashku me një tortë në tortë në dorë duke gëzuar pa masë partnerin e saj.