Duket që gjërat po ecin mirë në mes të Gerard Butler dhe Morgan Brown.

Aktori dhe e dashura e tij Brown janë fotografuar në një plazh në Meksikë.

Brown e veshur në bikine ngjyrë portokalli dhe Butler me rroba banjo ngjyrë të kuqe dhe të kaltër, bën qejf në det përderisa ishin tejet të afërt me njeri tjetrin.

Çifti fillimisht ishin lidhur dy vite më parë, megjithatë sipas disa burimeve ata së fundmi ishin ndarë.

E ky pushim romantik tregon që gjërat janë mirë mes tyre.