Genta Ismajli ka zgjedhur që të vijë me një këngë të re vetëm pak para gushtit

Ajo ka lansuar bashkëpunimin e saj bashkë me Albatrit Muçiçin dhe Nurtelin që quhet “Po du me t’pa”.

Për dallim nga të gjitha këngët në këtë këngë Genta paraqitet shumë provokative, e në disa raste duket se ajo nuk ka të veshura as të brendshme.

Kënga është lansuar sonte dhe është një këngë me plot ritme verore.