Shumë emra të njohur të skenës shqiptare kanë ndryshuar shumë me operacione plastike.

Por, një nga këto figura që nuk njihet fare nëse fotot e sotshme ia krahasojmë me ato të dikurshme është Genta Ismaili.

Mollëzat, hunda, forma e vetullave dhe buzët e fryra e kanë ndryshuar tej mase atë.

Padyshim që ajo është bërë më e bukur me ‘fytyrën e re’!