Genc Prelvukaj dhe Eni Koci përfundimisht janë në lidhje.

Pas shumë lajmeve, ka qenë Prive ajo e cila ka marrë vesh se ky lajm tashmë është i vërtetë.

Kanë qenë burime të afërta me çiftin, ato të cilat kanë vërtetuar një gjë të tillë.

Deri më tani ende nuk ka asnjë deklaratë nga Eni apo nga Genci, si do që të jetë na mbetet të presim.