Është një nga gazetaret më të pëlqyera shqiptare.

Por këtë herë më shumë se Ilva Tare vëmendjen e ka marrë vogëlushja e saj Melody. Ajo ka qenë në punën e të ëmës gjatë ditës së sotme dhe gjesti që ka bërë patjetër që e ka përlotur gazetaren. Ajo është afruar tek një poster i Tares duke qëndruar poshtë tij dhe duke njohur të ëmën.