Ish shefi i Drejtorisë për Zbulim dhe Kundërzbulim, Sasho Mijallkov, ishte një mit për opinionin në Maqedoni. Emri i tij rrallë herë cekej nëpër media, kurse emri i tij do të thoshte frikë dhe rrezik.

Për Sasho Mijallkovin dëgjoheshin vetëm përrallat e çarshisë, që flisnin për rrezikshmërinë e tij, ai shihej rrallë në shoqërim të ish ministres së punëve të brendshme, Gordana Jankullovska, kurse edhe atëherë kur shfaqej në opinion, ishte i rrethuar nga sigurimi i tij, i cili nuk lejonte askënd që ti afrohet.

Por kjo përfundoi pasi e humbi ai postin në MPB. Gazetari i TV21, Furkan Saliu, ishte një ndër gazetarët e parë që iu afrua Mijallkovit, dhe e pyeti se a frikësohet se do të përfundoj në burg . Ja si u përgjigj ai…

– (VIDEO) A FRIKËSOHET SASHO MIJALLKOV NGA BURGU? – (ВИДЕО) ДАЛИ САШО МИЈАЛКОВ СЕ ПЛАШИ ОД ЗАТВОР?

Gepostet von TV21 am Samstag, 17. Juni 2017

 

https://www.facebook.com/furkan.saliu.3