Reporteri i Wall Street Journal, Joseph Rago, është gjetur i vdekur në shtëpinë e tij në Manhattan në moshën 34 vjeçare. Rago ishte gjetur nga policia të enjten pasi nuk kishte shkuar në punë, sipas Wall Street Journal.

Policia tha që nuk kanë gjetur shenja të dukshme të traumës dhe se shkaku i vdekjes do të përcaktoheej nga zyra e ekzaminuesve mjekësorë të qytetit.

Ai e kishte ftuar çmimin më prestigjioz të gazetarisë në SHBA, Pulitzer Prize, më 2011 për editorialet që sfdonin reformën në kujdes shëndetësor të avokuar nga presidenti i atëhershëm amerikan, Barack Obama./klan/