Një gazetar ka zbuluar të skelet e disa alieneve në Peru, raporton “RT”

Ai ka deklaruar i bindur  se qeniet jashtëtokësore kane jetuar në harmoni midis njerëzve.

Në një konferencë shtypi javën e kaluar, gazetari  meksikan Jamie Maussan pretendoi se pesë trupat e mumifikuar ishin zbuluar gjatë dy muajve të fundit.

Sipas tij ata ishin dicka mis “njerëzve dhe zvarranikëve”.

Maussan i ka kushtuar shumë kohë nga jeta e tij hetimeve për fenomenet jashtëtokësore, shkruan syri.net. Ai deklaroi gjatë konferencës se analiza e  ADN-së dhe karbonit tej tregonin qarte praninë e jetës inteligjente.

“Ne konfirmuam me prova shkencore ekzistencën e qenieve nga një botë tjetër”, tha Maussan .

“Më parë ajo që thjesht ishte një mundësi, është tashme një realitet”, shtoi ai i bindur