Prej disa ditësh, në fokus të shtypit turk janë dy emra Adriana Lima dhe Metin Hara. Shkrimtari 35 vjeçar është komentuar dhe fotografuar për çdo takim me supermodelen.

Në një intervistë me të, gazetarët janë treguar më shumë se të drejtëpërdrejtë kur e kanë pyetur se si ishte e mundur që një vajzë aq e bukur sa Adriana të dashurohej me të.

“Ne u njohëm në Stamboll dhe shumë ndjenja na lindën për njëri-tjetrin. Dashuria nuk është një trillim, as një plan i parashikueshëm” – ka thënë Metin Hara.