Në video shihet Gani Geci së bashku me një bashkëluftëtar të cilët po përgatitën për të ndihmuar bashkatdhetarët e tyre të cilët po përpiqen për të rimarrë minierën e qymyrit të Belacevacit nga forcat serbe.

Anëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe njësia e tyre ishte duke shkuar për në fshatin Belacevacit për të ndihmuar në njësi të tjetër të UÇK-së rreth minierës, e cila është me rëndësi strategjike, sepse ajo furnizon me energjisë elektrike gjithë Kosovën dhe një pjesë të Jugosllavisë se atëhershme.