Mund të bëni mrekulli përmes grimit.

A është për ju një fytyrë perfekte me buzë të trasha, pa puqrra dhe sy të thekësuar? Nuk keni nevojë që të bëni operacione plastike për t’i arritur këto. Krejt çka ju duhet është një grim i mirë.

Disa artistë të grimit kanë mësuar si të krijojnë mrekulli të vërteta përmes grimit, transmeton rtv21.tv

Do të ju sjellim disa nga transformimet më të pabesueshme që keni parë.