Tuna Sejdiu dhe Patris Berisha janë njëri nga çiftet estradës të cilës së fundi janë bërë prindër për herë të parë.

Pas lindjes së Tianit, si Tuna ashtu edhe Patrisi i janë përkushtuar rritjes së tij.

Ata kohë pas kohe na sjellin imazhe të ëmbla bashkë me Tianin e vogël, e një të tillë e ka postuar së fundi Tuna.

Në profilin e saj në Snapchat, ajo ndau me ndjekësit një imazh në të cilin shihet Patrisi duke e mbajtur në duar Tianin, të cilin e kishte zënë gjumi.

Ky është njëri nga vikendet e ëmbla të çiftit bashkë me djalin e tyre.