Para dy ditësh në media qarkulluan fjalë se Françeska Jaçe dhe djali i biznesmenit Ramë Geçi ishin në një lidhje. Kjo duke marrë shkas fotot e përbashkëta në rrjetet sociale të të dyve.

Por Xing.al ka kontaktuar Françeskën për ta pyetur në lidhje me këtë çështje ndërsa ajo u përgjigj: “Nuk dua të flas për këtë çështje.” Marrë shkas nga kjo përgjigje lindin dyshime për një lidhje të mundshme pasi ajo nuk e mohoi këtë fakt.