Prej disa ditësh ka publikuar nëpër rrjetet sociale foto dhe video nga stërvitja e përditshme për t’u rikthyer në top formë.

E frutet e vullnetit për t’u ushtruar, Kim Kardashian i tejshfaqi mbrëmjen e së mërkurës në një darkë me bashkëshortin Kanye West.

36-vjeçarja u shfaq transparente, ku qartësisht dukej se “kishte harruar” diçka në shtëpi.