Aktivisti Arbër Çepani ka shpërndarë në faqen e tij në Facebook, një nga çmenduritë e shumta, që mund të shikosh vetëm në rrugët e Shqipërisë.

Një individ për të transportuar një kalë, ka zgjedhur rrugën më të “shkurtër”, duke e lidhur atë dhe futur në bagazhin e Mercedezit të tij.

Ja çfarë shkruan Çepani për këtë:

Flasim për integrime në Europë…. flasim për koncepte të mëdha…. flasim për një Shqipëri që mund të ndryshojë… Pastaj kujtohesh që ke fatin e zi të kesh rastisur të jetosh në të njëjtin vend me kanibalë injorantë si ky pervers mendor, që ka lidhur këtë kafshë fisnike të gjorë në këtë mënyrë dhe nuk të mbetet veçse shija e dhimbjes dhe trishtimit se ku jemi katandisur….

Image