Nallane 3” Flori dhe Dj Vicky e sollën me një të ftuar speciale.

Këngëtarja Arilena Ara i është bashkuar dyshe energjike të djemve duke sjellë një sukses të ri. Kënga është mirëpritur shumë nga publiku por jo vetëm. Edhe personazhet e shoëbizzit kanë dhënë pëlqimin e tyre për “Nallane 3”.

Njëra ndër to është ehde moderatorja dhe mikesha e vjetër e Florit, Alketa Vejsiu. Ajo ka komentuar tek Flori duke risjellë ndërmend fillimet e Arilenës piëkrisht ën spektaklin e saj si dhe duke i kujtuar edhe njëherë Florit se është më i miri.

“U dogjën Clubet. Konkurron me diellin Arilena Ara. Floriiii! She is the next big thing! Ëelcome Back @iamflorimumajesi “, shkruan ajo.