Sean Spicer thotë se gjashtë muajt e tij të shërbimit në Shtëpinë e Bardhë ishin për të nder dhe privilegj.

Vendimi i zotit Spicer, sipas mediave, duket të jetë i lidhur me emërimin e një drejtori të ri të komunikimit në Shtëpinë e Bardhë, financieri i Nju Jorkut Anthony Scaramucci.

Spicer ka thënë se do të ndihmojë për të lehtësuar kalimin e detyrës te zëdhënësi i ri.