E lënë nga një degë e rënë, ky dru i ekspozuar në një pemë pranë një kishte i ngjan shumë Nënë Terezës.

Imazhi, që është rreth 30m i gjatë, u gjet pranë një kishe në Allerton, afër Liverpulit në Angli.

Shenja duket se shfaq një grua me mbulesë me kokë të përkulur dhe me duar të lidhura bashkë në lutje, transmeton Gazeta Express.

Një banor e vërejti i habitur shenjën në pemë që duket si Nëna Terezë, e cila u shpall e shenjtë më 2015 pasi kaloi gjithë jetën e saj duke punuar si një misionare në Kalkutë.