Kwngwtarja e njohur dhe talentuar nga Kosova, e njohur si Fifi, nw njw intervistw tw dhwnw pwr emisionin ‘Mirage’ ka treguar se përse më nuk e kemi pu largua nga emisionin “Xing me Ermalin”, largm i cili ngriti shumw pikëpyetje.

Ndwrkohw qw ajo ka sqruar edhe se a vazhdon shoqëria mes tyre dhe cila është e vërteta në këtë rast. Gjithccka sqarohet nga minuta 1:50 e videos.