Festat e beqarisë janë një fenomen i ri në Shqipëri.

Por në botë nuk ndodh kështu.

Shfrenimi në prag të martesës është duke u kthyer në shqetësim, sidomos në Britani.

Daily Star shkruan se tashmë seksi dhe orgjitë janë diçka normale në festat e beqarisë, qoftë për femra, qoftë për meshkuj.

Një prej atyre vajzave, që ishte në prag të martesës, tha: “U kam bërë seks oral disa tipave në festën time të beqarisë. Kurse në festën e beqarisë së një mikeshe kam bërë një treshe me dy djem”.

Ajo tha se burri i saj nuk e zbuloi kurrë këtë.

Një tjetër vajzë tha se e mori striptistin në shtëpi.

“Ai më kërkoi që të vishja fustanin e dasmës dhe bëmë seks ndërkohë që po e vishja. Për fat nuk u mor vesh”.

Kurse një djalë tha, se një herë i rastisi të drejtonte një autobus, ku po zhvillohej festa e beqarisë e mikut të tij.

“Kishte gjithçka të egër në autobus. Që nga ekspozimet e deri tek seksi i plotë hardkore”.

Një tjetër tha se në festën e beqarisë kishin ftuar disa vajza dhe bënë një garë se kush bënte gojoren më të mirë.