Kim Kardashian llogaritet të jetë femra më bombastike në planet.

Se e meriton këtë titull, ajo e ka dëshmuar përsëri, me paraqitjen e saj më të fundit në publik.

Seksbomba amerikane është fotografuar në rrugë, e veshur me një bluzë të shkurtër dhe me pantallona atletike, shkruan Gazeta Express.

Ajo ka tërhequr vëmendjen e kalimtarëve si zakonisht, teksa veshja ia nxirrte në pah format fenomenale trupore, sidomos të pasmet e saj të popullarizuara.