Robert Berisha ishte i ftuar në emisionin Mirage këtë të premte.

Në intervistën dhënë për Mirage, Roberti foli për projektet e reja në të cilat është i angazhuar si dhe jetën private.

Siç dihet, vëllai i tij Patrisi është duke bashkëjetuar me Tunën, Roberti tregoi për raportin që kanë dy kunatat mes veti, Tuna dhe Nora.

Duke zbuluar se për festën e Bajramit e gjithë familja ishin mbledhur në shtëpinë e tij për të festuar, por kishte munguar vëllai dhe kunata.

Në videon e mëposhtme mund ta kuptoni arsyen pse Tuna kishte munguar në festë.