Ylli i muzikës, Era Istrefi sot ka gëzuar ditëlindjen e radhës.

Me këtë rast, ajo ka pranuar urime të shumta për këtë ditë të veçantë.

Me anë të një paraqitje në InstaSotry, Istrefi ka falenderuar të gjithë ata që i kanë përcjellë urata.

“Falemnderit të gjithëve për urimet e ditëlindjes”, ka shkruar ajo në fotografi.

Padyshim ajo duket shumë seksi dhe ‘cool’, dhe më në formë se kurrë më parë.

Jetofsh 100 vite Era!