Miqësia e tyre shkon deri në atë nivel, sa ata edhe tallen me njëri tjetrin në rrjetet sociale.

Këngëtarët shqiptarë, Ermal Fejzullahu e Ledri Vula, shfaqen shpesh bashkë e madje kanë edhe këngë të shndërruara në hite, të cilat publiku i di dhe i këndon mjaft shpesh, e thuajse asnjë festë nuk bëhet pa u luajtur ato melodi.

Duke pasur këtë hapësirë miqësore mes tyre, Ledri e ka shfrytëzuar rastin për t’i bërë një fotografi qesharake Ermalit, të cilën më pas e ka publikuar në Instagram.

Global

“Të nxuna”, ka shkruar Ledri, duke iu referuar mimikës qesharake të Ermalit në këtë fotografi.

T mobile In article [4]