Fotot që u publikuan pak ditë më parë vulosën lidhjen e dyshes së njohur Genc Prelvukaj dhe Eni Koçi.

Por lidhja e tyre ka një “problem” të vogël, që është distanca. Eni jeton në Londër, ndërsa Genci në Prishtinë. Sipas Prive, ka qenë Eni ajo që këtë verë ka bërë një sakrificë për Gencin, duke u zhvendosur në Prishtinë.

Këngëtarja do jetojë gjatë verës pranë partnerit të saj. Neve na mbetet për të parë nëse ata do e vazhdojnë lidhjen e tyre kur Eni të largohet sërish në Londër.