Krahas këngëve që i shndërrohen në hite, Enca Haxhia shpesh tërheq vëmendje me anë të imazheve që i publikon në rrjetet sociale.

Vënia në pah e fizikut të saj, shpesh komentohet në rrjetet sociale, ndërsa imazhet marrin dhjetëra mijëra pëlqime. Këngëtarja kësaj radhe i ka publikuar disa video në InstaStory, në të cilat e ka xhiruar trupin e saj. Në fakt, më së shumti rëndësi i ka kushtuar gjoksit të saj të shumëpërfolur.

Në xhirim, Enca e ka të veshur pjesën e sipërme dhe fokusi kryesor është te gjoksi i saj. Në njërën prej videove, ajo shfaqet në veturë duke kënduar, por sërish vëmendja është te fiziku i këngëtares.

Global