Enca është një nga këngëtaret shqiptare që duket se e adhuron detin po aq sa ekspozimin e trupit të saj me rroba banjo.

Ajo ka shumë kohë që është duke pushurar po këtë herë diçka e pakëndshme i ka ndodhur  këngëtares.

‘Ky det është sa i rrezikshëm po aq dhe i mrekullueshëm’ shkruan Enca krah fotots së publikuar.

Nuk ka treguar detaje se çfarë mund t’i ketë ndodhur që t’i ketë venë jetën në rrezik.

(