Këngëtarja Enca Haxhia njihet për format  e saj trupore mjaft seksi.

Me këtë pamje ajo kishte tronditur fanSat, pasi që ajo zbulon shumë nga trupi i saj.

Me apo pa photoshop enca me pozitat e saj dhe ekspozimin e pjesëve intime ia arrinë të duket një bombë e vertetë. Në sy bie gjoksi i saj pa sutjene dhe bombastik.