Nëna e tre fëmijëve u ka bërë thirrje të gjitha qifteve që të mos shkojnë të zemëruar në shtrat nëse burri i tyre është në orar të vonë të punës.

Ashley Murrell 33 vjeqare kishte një debat të nxehtë me burrin e saj Mikey, 36 vjeqar, dhe kur u kthye në shtëpi vonë pas 16 orë punë ajo e e largoj atë nga shtrati.

Qifti nuk mundi ta zgjidh këtë argument para gjumit dhe ajo i kishte thënë burrit të saj të flejë në divan.

Megjithatë, kur terapistja e bukurisë u zgjua në mëngjes, zbuloj se burri i saj kishte vdekur.

Ajo më vonë mësoj, se burri i saj i cili punon si pastrues i qilimave, kishte punuar shtesë për të kursyer para për ta dërguar atë në Pragë për përvjetorin e tyre më 3 korrik.