Emma Watson po ofron një shpërblim për këdo që i gjen unazat e saj të humbura.

27-vjeçarja iu kërkoi 34-milionë ndjekësve të saj në Facebok, ta ndihmojnë atë në gjetjen e tri unazave argjendi që ajo hombi në Mandarin Oriental Hyde Park në Londër.

Aktorja e Harry Potter tha se aksidentalisht i la gjërat e saj në një dollap me çelës, por sigurimi nuk arriti t’i gjente më vonë.

Ëatson bëri një apel për unazat për të cilat tha se ishin nga nëna e saj si “posedimi më kuptimplotë dhe i posaçëm” për të.