Super-modelja shqiptare e famshme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Emina Cunmulaj, ka bërë një gjest provokues ndaj vendasve grekë, ndërkohë që është mirëpritur nga fansat shqiptarë gjatë ditës së sotme.

Ndërkohë që gjendet me pushime në një nga ishujt e Greqisë dhe po shëtiste me jaht, ajo ka valëvitur në jaht flamurin shqiptar dhe krahas kësaj ka shkruar: “Jam Shqiptare, bija e Shqiptarit”.

Si gjithmonë ajo dukej në formë të mrekullueshme fizike me linja prej modeleje.