Kapitulli i ri i Elvana Gjatës me një jetë përtej oqeanit ka reflektuar goxha edhe në vetë këngëtaren.

Krahas punëve për një treg shumë më të gjerë, mënyrës së jetesës komplet ndryshe vetë Elvana po sjell një frymë tjetër.

Ndryshe prej shumicës së këngëtareve shqiptare që vazhdojnë të shfaqen me ‘tonelata’ grim, Gjata po preferon thjeshtësinë.

Këtë e ka reflektuar edhe në imazhet e fundit nga Santorini, të cilit i është rikthyer kur të gjithë menduan se po përfundon pushimet.

E veshur me një bluzë të bardhe dhe pa asnjë pikë grimi në fytyrë, Elvana i ka lënë ndjekësit në rrjete sociale pa dilema mbi pamjen e saj përtej filtrave dhe grimit.