Reperi i njohur nga Kosova, Elinel, ka prezantuar për fansat këngën e tij më të re.

Titulli i kësaj kënge është “Serenata”. Ashtu siç vet edhe titulli e thotë, kjo këngë është një lloj ‘serenate’ që flet për dashurinë që i kushtohet femrës, është pak a shumë një dedikim, tipike përkufizimit të  i ‘Serenatës’.

Ndërkohë, klipi është shumë interesant dhe e sjell më të freskët dhe me ngjyra kësaj radhe reperin e njohur