Ekstremistët islamikë vranë sot 6 pelegrinë hindu dhe plagosën 13 të tjerë, në pjesën indiane të Kashmirit, raporton AFP.

“Gjashtë pelegrinë u vranë gjatë një sulmi, ndërsa u plagosën 13 të tjerë”, njoftoi policia vendore.