Këngëtari Adrian Gaxha ishte i ftuar në një intervistë për emisionin Mirage, këtë të premte.
 Në intervistën e tij dhënë për Mirage, Adriani zbuloi të pathëna nga jeta e tij private si dhe karriera në muzikë.

Ai është përfolur disa herë për lidhje, por Adriani arrin ta mbanë larg publikur jetën private.

I pyetur rreth planeve të martesës, Adriani zbuloi se kur do të marohet.

Në linkun e mëposhtëm mund ta kuptoni përgjigjen e Adrianit lidhur me dasmën.