Basketbollistja e mirënjohur shqiptare, Edona Berranija, tregon vijat trupore të saja. Ajo shihet me stilin e saj të ri, me një kapelë simpatike dhe me vijën trupore seksi të saj, duke mahnitur të gjithë që e panë nga afër. Edona është pjesë e klubit të basketbollit Vllaznia nga Shkodra dhe e kombëtares së Shqipërisë.

Synimet e saja janë që të pushojë mirë gjatë kësaj vere dhe të kënaqet në plazhet e ndryshme shqiptare, pastaj t’i nisë përgatitjet që me ekipin e saj synojnë të luftojnë për trofe madje të sfidojnë kampionet Flamurtarin e Vlorës.